Rocky 7 Creed (2015) Türkçe Dublaj Full HD Tek Parça 720p İzle



Filmi Tek Parça 720p İzle Mail.Ru






Filmin Konusu : Rocky boxset film serisi Sylvester Stallone'yu dünya sinemasına kazandıran filmdir. Serinin birinci filmi hakkında sizlere kısa ama önemli bir dipnot vereyim. Serinin birinci filmi olan Rocky 1'in senaristi Sylvester Stallone'dir. Evet evet biraz şaşırdığınızın fakındayım. Lakin bundan daha şaşırtıcı bir vaka yaşanmıştır. Kısaca şu şekilde değineyim ; "Sylvester Stallone, Rocky filminin senaryosunu yazıp bitirdikten sonra kapı kapı yapımcıları dolaşmaktadır. Kapı kapı dolaşmasına sebep olan en önemli etken başrolde kendisinin oynamak isteği koşulunu öne sürmesidir. Gel zaman git zaman derken bir gün yapımcının teki ile anlaşır. Lakin yapımcı şirketin patronu baş rolde başka bir adam oynatacağını düşünerek kabul eder. Sylvester Stallone'nin şartını o anlık dalgınlığından ötürü filmin başrolünde o zamanın popüler oyuncularından birini oynatırım diyerekten kabul ediyor (insanlık hali, kafalar durgun olabiliyor)."
İşte dünyaya Sylvester Stallone için şöhretin kapılarını adına kadar aralanmasını sağlayan filmdir. Bu sebepten ötürü Rocky filmi Sylvester Stallone için özel anlam taşımaktadır.
Serinin 7. filmi olan Rocky 7 Creed filminde, Rocky 1'de Rocky Balboa'nın dünya ağır siklet şampiyonluk maçında karşılaştığı ve daha sonra yakın arkadaşı olan Apollo Creed'in torunu olan Adonis Creed'in dedesine özenerek boksör olmak için kendisine en iyi yyardımcı olacak kişi olan Rockyy Balboa'nın peşine takılarak kendisini eğitmesini istemesiyle başlayan bir hikayedir.

Keyifli seyirler diler onlinefullhdfilmizle.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Dram ,  Spor
Filmin Yapımı : 2015 - ABD
Filmin Süresi : -
Filmin Senaristi : Ryan Coogler
Filmin Yönetmeni : Ryan Coogler
Filmin IMDB Puanı : -
Filmin Vizyon Tarihi : 25 Kasım 2015 tarihinde ABD'de gösterime girecek
Filmin Başrol Oyuncuları : Sylvester Stallone ,  Luis Guzmán ,  Graham McTavish ,  Tessa Thompson ,  Michael B. Jordan
Filmin Orjinal (Diğer) Adı : Rocky 7: Creed, Creed, Rocky 7

Yorum Gönder

 
Support : Sitemiz | iY | Facebook Takip
Copyright © 2011. FULL TEK LİNK FİLM - All Rights Reserved
Hazırlıyan By SmuserWebsite Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger