Düğün Dernek +30 (2013) Filmi Sansürsüz Orijinal Full HD Tek Parça 720p İzle



Filmi Tek Parça720p Sansürsüz Mail.Ru +30 Dakika Orijinal İzle






Filmin Konusu : Türk sinema geçmişinde yaklaşık yedi milyon insan tarafından izlenmesi filmi en çok izlenen ikinci Türk sinema filmi unvanına taşımıştır.
Filmin hem senaryosunu hem de yönetmenliğini yapan Selçuk Aydemir’in Düğün Dernek filminde başrol karakterlerinde oynattığı Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisiyle olan geçmişi Çalgı Çengi filminde ki birlikteliklerine dayanmaktadır.
Çalgı Çengi filminde istedikleri gişe başarısını yakalayamayan üçlü daha sonra beraber yürüttükleri İşler Güçler televizyon dizisinde sergiledikleri performanstan ötürü büyük bir sıçrama yaparak birden Türkiye’nin en çok konuşulan yapımlarından biri olarak seslerini duyurmalarının hemen arkasından Düğün Dernek filminde muazzam bir başarı örneği elde etmişlerdir.
Film, Sivas iline bağlı küçük bir köyde yaşamlarını ikametgâh ettiren 4 yakın arkadaş olan Çetin, Tüpçü Fikret, Öğretmen Saffet ve İsmail’in bir araya gelip kafa kafaya verip İsmail’in yurt dışından gelen oğlu Tarık’ın kinder sürpriz çikolatasından çıkan evleneceğim demesi üzerine İsmail’in erkek babası olması ve yaşadığı yörenin küçük yerleşim birimi olması nedeniyle oğluna bir düğün yapmak istemesiyle başlayan hikayeleri anlatılmıştır.


Keyifli seyirler diler onlinefullhdfilmizle.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Komedi
Filmin Yapımı : 2013 - Türkiye
Filmin Süresi : 1 Saat 46 Dakika
Filmin Senaristi : Selçuk Aydemir
Filmin Yönetmeni : Selçuk Aydemir
Filmin IMDB Puanı : 7.6
Filmin Vizyon Tarihi : 06 Aralık 2013
Filmin Başrol Oyuncuları : Ahmet Kural ,  Murat Cemcir ,  Rasim Öztekin ,  Devrim Yakut ,  Barış Yıldız
Filmin Orjinal Adı : Düğün Dernek

Yorum Gönder

 
Support : Sitemiz | iY | Facebook Takip
Copyright © 2011. FULL TEK LİNK FİLM - All Rights Reserved
Hazırlıyan By SmuserWebsite Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger