Niyazi Gül Dört Nala Filmi Full HD Tek Parça 720p İzle



Fragman İzle Youtube






Filmin Konusu : Ata Demirer yeni filmi için gün sayıyor. Ünlü komedyen bu kez veteriner Niyazi Gül karakteri ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Kamera arkasında bile kahkaha eksik olmuyor. Film, İzmir'de çekimlere başlandı.
Uzun yıllar şovunu yaptığı unutulmaz karakter veteriner Niyazi Gül karakterini beyaz perdeye taşıdı. Hikayesini Ata Demirer'in yazdığı, İzmir'de çekilen Niyazi Gül Dört Nala filminden ilk görüntüler.
Demet Akbağ ve Levent Ülgen filmde belalı iki aşık. Adlarını yarıştırmaya karar veren ikilinin tek hedefi Niyazi Gül'ün hayvanlara güç veren formülünü bulmak.
Ata Demirer'in senaryosunu yazdığı yeni filminin ismi Niyazi Gül Dört Nala adıyla hayranlarına yeni bir filmin çekimlerine başlandığı haberini geçtiğimiz günlerde magazin haberlerine manşet olaak duyurusunda bulundu.
Film Ata Demirer ve Demet Akbağ ikilisinin başarılı oyunculuk performansı daha öncelerinde beraber oynadıkları Eyvah Eyvah 1-2-3 boxset seri filminde izleyicilerine kahkaha dolu anlar yaşatarak fethettiği gönüllere bir kez daha aynı niyetle ziyarette bulunmak istiyorlar.

Keyifli seyirler diler onlinefullhdfilmizle.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Komedi
Filmin Yapımı : 2015 - Türkiye
Filmin Süresi : -
Filmin Senaristi : Ata Demirer
Filmin Yönetmeni : Hakan Algül
Filmin IMDB Puanı : -
Filmin Vizyon Tarihi : -
Filmin Başrol Oyuncuları : Ata Demirer ,  Demet Akbağ ,  Şebnem Bozoklu ,  Ayşe Nil Şamlıoğlu
Filmin Orjinal (Diğer) Adı : Niyazi Gül Dört Nala

Yorum Gönder

 
Support : Sitemiz | iY | Facebook Takip
Copyright © 2011. FULL TEK LİNK FİLM - All Rights Reserved
Hazırlıyan By SmuserWebsite Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger