Suite Française - Aşk Uğruna (2014) Türkçe Dublaj Full HD Tek Parça 720p İzle



Filmin Altyazılı Fragmanını İzle Youtube






Filmin Konusu : Takvimler 1940 senesini gösterdiğinde dünya çapında domino taşı gibi hızla yayılan 2. Dünya Savaşı'nın başlarında Alman Naziler'inin Fransa'yı işgal etmesiyle hikayemiz başlıyor.
Fransız bir genç kızın kocasını savaşa gönderip kayın validesi ile birlikte tek başlarına yaşam mücadeleleri vermeleri esnasında evlerine misafir gelen bir düşman Alman subayını evlerinde ağırlamak zorunda kalırlar.
İlk başlar gelin kaynana ikilisi evlerine demir atan Alman subayına karşı ortak hareket ederek mesafeli bir tutum sergilerler. Lakin Alman subayının nazik, yakışıklı ve çekici olması Lucile Angellier (Michelle Williams)'da kısa süre içerisinde kalbinin derinliklerinde başlayan sonrasında dışa vuracak kadar kendisini tutkusuna kaptırarak ikili arasında bir yakınlaşma meydana gelir. Bu yakınlaşma Lucile'nin kaynanası ve yerel halk tarafından iyice gözle görülür noktaya gelmesi ikiliyi kendi çevreleri tarafından kendilerinde baskı oluşturur. Buna rağmen ikili savaşın saçtığı kan ve ölümün içerisinde aşklarını yaşamaya çalışılar.

Keyifli seyirler diler onlinefullhdfilmizle.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Dram ,  Romantik ,  Savaş
Filmin Yapımı : 2014 - İngiltere ,  Kanada ,  Fransa
Filmin Süresi : 1 Saat 47 Dakika
Filmin Senaristi : Saul Dibb
Filmin Yönetmeni : Saul Dibb
Filmin IMDB Puanı : 6.9
Filmin Vizyon Tarihi : 15 Mayıs 2015
Filmin Başrol Oyuncuları : Michelle Williams ,  Kristin Scott Thomas ,  Alexandra Maria Lara ,  Margot Robbie ,  Sam Riley
Filmin Orjinal (Diğer) Adı : Suite Française

Yorum Gönder

 
Support : Sitemiz | iY | Facebook Takip
Copyright © 2011. FULL TEK LİNK FİLM - All Rights Reserved
Hazırlıyan By SmuserWebsite Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger