Vay Başıma Gelenler 1 (2013) Filmi Full HD Tek Parça 720p İzle



Filmi Tek Parça 720p  İzle Mail.Ru






Filmin Konusu : Zengin olarak doğmayan her fakir ve orta halli insanların en büyük umutları kısa yoldan zengin olabilmektir. Bunun için insanlar sayısal loto, milli piyango, yüzyıllar öncesinden kalma gömülü hazinelerin yerini gösteren hazine haritalarınını ellerine geçirerek hayalini kurdukları yaşamları elde etmek için yapamayacakları şey yoktur.
Murat (Hüsnü Şenlendirici)'ta 30'lu yaşlarına merdiven dayayan, okumayan, kısa yollardan biri olan at yarışından kazanacağı parayla zengin olabilme yolunda en yakın arkadaşı Meto ile sürekli şanslarını dener lakin ne hayat ne de şans yüzlerine bir kere bile gülmüş değildir.
Murat'ın yaşadığından bihaber olduğu dedesinin ansızın evlerine ziyarete gelmesiyle Murat'ın hayatını değiştirecek olan maceranın başı görünmüş olur. Murat, dedesi ile birlikte sohbet ederken dedesini neden ilk defa gördüğü husunun açıklamasını dedesi 30 yıl önce bir hazine haritası aracılığı sayesinde arkadaşıyla bilikte bulduğu gömülü hazineyi elde etmeleriyle başına gelen cinayet vakasından ötürü hapishaneye düşmesini anlatır. Dedesinden kendisinin hayatını tamamen değiştirip zengin edecek olan sihirli sözcükleri duymasıyla dedesi ve yakın arkadaşı Meto ile birlikte dedesinin memleketine doğru yola çıkarlar. Memleketlerinde yaşadıkları hazine avcılığı esnasında başlarından geçen maceralara aşk, sevgi, arkadaşlık, dostluk gibi kavramların inceden inceye işlenişi vurgulanmıştır.

Keyifli seyirler diler onlinefullhdfilmizle.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Komedi
Filmin Yapımı : 2013 - Türkiye
Filmin Süresi : 1 Saat 32 Dakika
Filmin Senaristi : Semra Dündar
Filmin Yönetmeni : Semra Dündar
Filmin IMDB Puanı : 3.4
Filmin Vizyon Tarihi : 04 Ekim 2013
Filmin Başrol Oyuncuları : Hüsnü Şenlendirici ,  Metin Keçeci ,  Merve Altınkaya ,  Sinan Bengier ,  Oya Aydoğan
Filmin Orijinal Adı : Vay Başıma Gelenler

Yorum Gönder

 
Support : Sitemiz | iY | Facebook Takip
Copyright © 2011. FULL TEK LİNK FİLM - All Rights Reserved
Hazırlıyan By SmuserWebsite Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger