Çekmeceler 2015 Yerli Filmi Sansürsüz (+18) Full HD Tek Parça 720p İzle



Filmin Fragmanını HD İzle Youtube






Filmin Konusu : Çekmeceler filmi hakkında izleyicilerimize filmin yönetmeni Mehmet Binay'ın ağzından bilgiler sunacağız. Gerçek hayatta yaşamış bir kişinin uzun yıllardır yaşamış olduğu bir yaşam hikayesidir. Garip, şaşırtıcı ve insanı düşündüren bir hikayeyi kurgusal bir senaryoda sinema filmine dönüştürülmeye karar verilmesiyle Çekmeceler filmi ortaya çıkmış oldu. Cinselliğin tabulaştığı, konuşulamadığı... Çocuklarımıza cinsellik hakkında yeterli eğimin verilemediği Türkiye'de bu film seyredilmeli ve bir şeyler alınmalı diye düşünüyorum.

Çekmeceler, bu ata erkin toplumda bastırılmış kadına dair önemli sözleri olan bir film. Aynı zamanda Deniz karakteri, sinemada çok az bulunduğu türden çok değerli bir kadın karakterdir. Ve bir anti kahramandır. Deniz, kadın cinselliğini temsil ediyor.

Çekmeceler, minik kız çocuğunun kırılgan duygularını, tecrübesiz hallerinin genç bir kadına dönüştüğü dönemlerde ruhunda açtığı derin yaraların anlatıldığı Çekmeceler filmi gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek beyazperde de sinemaseverlerle buluşmaya geliyor. Otuz ikinci yaş günün gecesinde, kanlar içinde hastahaneye kaldırılan Deniz sürekli geçmişinden kopamaz bir halde yaşamaya mahkum oluyor kötü bir çocukluk geçiren genç kadın ruhunun derinliklerinde açılan yaralı dönemleri bir rehabilitasyon merkezinde tedavi görerek unutmaya çalışmak istese  de geçmiş peşini asla bırakmayacaktır. Çünkü deniz aktör bir anne - babaya sahip olan ve ailesinin ihmalkarlığı yüzünden bilmediği bir şeylere yönelmesi ve ergen cinselliğini yaşamaya çalışması sonucu psikolojik anlamda aldığı yaraların bir bir ortaya çıkması sonucu duygusal yıkımlara ve geleceğini mahfetmesine neden olacaktır. Film 1970'li yıllardan başlayıp 25 yıllık bir dönemi dönem dönem ele alan dram türünün en güzel örneği ile seyircisine film izleme zevkini tattırmaya geliyor. Filmin yönetmen koltuğunda, sadece Türkiye'yi değil dünyayı sallayan ve eşcinsel bir gencin hayatını konu alan  Zenne filminin iki yönetmeni, M.Caner Alper ve Mehmet Binay oturuyor. Çekmeceler filmi de Zenne filmi kadar önemli olan bir film nihayetinde gerçek hayatta karşılaştığımız gerçekliliklerimizi bastırılmış tüm duygularımızın kendi ruhumuzda meydana getirdiği yıkımları bize anlatan gerçek bir hikaye kesinlikle izlemelisiniz bu filmi iyi seyirler.

Keyifli seyirler diler onlinefullhdfilmizle.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Dram
Filmin Yapımı : 2015 - Türkiye
Filmin Süresi : 2 Saat 00 Dakika
Filmin Senaristi : Caner Alper
Filmin Yönetmeni : Mehmet Binay,  Caner Alper
Filmin IMDB Puanı : 7.7
Filmin Vizyon Tarihi : 06 Mart 2015
Filmin Başrol Oyuncuları : Ece Dizdar ,  Taner Birsel ,  Tilbe Saran ,  Nilüfer Açıkalın ,  Tuğrul Tülek
Filmin Orjinal (Diğer) Adı : Çekmeceler

Yorum Gönder

 
Support : Sitemiz | iY | Facebook Takip
Copyright © 2011. FULL TEK LİNK FİLM - All Rights Reserved
Hazırlıyan By SmuserWebsite Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger